BioRePeelCl3 neinvazinė biorevitalizacija

BioRePeelCl3 yra inovatyvus dvifazis patentuotas medicininis preparatas, pasižymintis biostimuliaciniu, atjauninančiu ir šveičiamuoju poveikiu. Jo šlifuojamasis ir keratolitinis poveikis skatina ląstelių atsinaujinimą, kai dėl selektyvaus poveikio korneocitų jungtims pašalinamos išorinio raginio sluoksnio ląstelės. Veikliųjų medžiagų dermofunkcionalumas skatina gilų odos ląstelių atkūrimą ir biosintezės procesus, kurie itin svarbūs kovojant su UV spindulių ir taršos sukeliamu odos senėjimu ir oksidacine žala. Siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę, kuria pasižymi ITALIJOJE PAGAMINTI produktai, „BioRePeelCl3 “ preparatas gaminamas vadovaujantis farmacinės veiklos standartais.

BioRePeelCl3 preparatas sudarytas iš dviejų fazių – LIPOFILINĖS IR HIDROFILINĖS.

 

LIPOFILINĖ fazė:

STABILIZUOJAMASIS IR APSAUGINIS POVEIKIS – Stabdo trichloracto rūgšties oksidaciją ir stabilizuoja formulę, nes vandeninė fazė ampulės viduje atskiriama nuo oksiduojančios atmosferos. Tokiu būdu pagerinamas produkto poveikis ir efektyvumas.

PLĖVELĖS SUSIDARYMAS IR PERKELIAMASIS POVEIKIS – Sumažina transepiderminį vandens netekimą ir palaiko aktyviųjų sudedamųjų dalių perkėlimo procesus.

REGENERUOJAMASIS POVEIKIS – Atkuria ir išlaiko odos hidrolipidinę plėvelę.

DRĖKINAMASIS POVEIKIS – Tiesioginiai ir netiesioginiai mechanizmai skatina drėkinimą.

HIDROFILINĖ fazė:

BIOSTIMULIACINIS POVEIKIS – Aktyvina fibroblastų veiklą ir odos proliferacijos ir biosintezės procesus.

ATJAUNINANTIS POVEIKIS – Skatina ląstelių atsinaujinimą ir kolageno, elastino ir hialurono rūgšties gamybą.

KERATOLITINIS IR ŠVEIČIAMASIS POVEIKIS – Šalina išorines raginio sluoksnio ląsteles, ardydamas korneocitų adhezines jungtis. Šis procesas skatina aktyviųjų sudedamųjų dalių skvarbą.

JAUNINAMASIS IR ANTIOKSIDACINIS POVEIKIS – Sumažina smulkias raukšleles neutralizuodamas laisvuosius radikalus.

KOVA SU SPUOGAIS, IŠSIPLĖTUSIOMIS POROMIS, KOMEDONAIS – Padeda kovoti su spuogais, šalina komedonus ir turi sutraukiamąjį poveikį išsiplėtusioms poroms.

 

REZULTATAI:

BioRePeelCl3 neinvazinė biorevitalizacija

BiorepeelCl3 neinvazinė biorevitalizacija

BioRePeelCl3 neinvazinė biorevitalizacija

PRIVALUMAI:

Jokių adatų; Jokio skausmo; Jokio “frosto”; Greitas; Daugiafunkcis; Rezultatas matomas iš karto; Jokių randų po gydymo; Jokio patamsėjimo dėl oksidacijos; Nebūtina laikyti šaldytuve; Visam kūnui; Bet kokiam amžiui; Bet kokiam sezonui; Jokio fotojautrinimo; Sudėtyje nėra amoniako.

 

Preparatas skirtas tik profesionaliam naudojimui. Esame oficialūs BioRePeelCL3 atstovai Lietuvoje. Dėl daugiau informacijos kreipkitės nurodytais kontaktais:  Tel.nr.: 865530031 El.p.: diana@erdveprofi.lt

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.