Ekskliuzyvinė naujiena Lietuvoje – plaukų dažymo formulių kūrimo mašina LG CHI Color Master Factory

Pirmoji tokia eksliuzyvinė naujiena pasaulyje, o jau visai netrukus ir Lietuvoje! LG CHI Color Master Factory – tai skaitmeniniu būdu valdoma plaukų dažų maišymo bei dažymo formulių kūrimo mašina, turinti 30 000 rekomenduojamų dažymo formulių, su galimybe tiksliai sukurti neribotas plaukų spalvų kompozicijas. Šioje plaukų dažų maišymo mašinoje yra įmontuoti jutikliai ir skalė, skirta tiksliai formuluoti norimą plaukų spalvą.

Jame siūlomos pritaikytos formulės, kuriomis galima padengti net ir žilus plaukus su norimo atspalvio parinktimis, renkantis iš 108 atspalvių + 8 tonų, parinktais iš spalvų diagramos su spalvų formulėmis, kuriose nėra amoniako ir PPD.

LG CHI Color Master Factory padeda plaukų stilistui sutaupyti laiko, nes spalvos kompozicijos sukuriamos ir sumaišomos per mažiau nei 2 minutes. Modeliavimo režimas leidžia stilistams nufotografuoti savo klientus ir pirmiausia išbandyti plaukų spalvą su vaizdais prieš ir po virtualiame vaizde LG CHI Color Master Factory mašinos ekrane.

LG CHI Color Master Factory turi 12 perdirbamų cilindrų, kurie pakeičia daugybę plaukų dažų tubelių, kurių paprastai reikia norint išgauti norimą plaukų atspalvį.


Norėdami pradėti kurti spalvų formules, LG CHI Color Master Factory turi dvi parinktis – ją galima rankiniu būdu programuoti naudojant jutiklinį ekraną arba valdyti tiesiai iš planšetinio kompiuterio ar net telefono.

LG CHI Color Master Factory mašina yra nerūdijančio plieno 18 x 22 x 22 colių, kuri sveria mažiau nei 45 kilogramus! Be to, mašina veikia itin tyliai, iš jos nėra skleidžiamas triukšmas, kuris sutrikdytų kitų kolegų darbą salone. LG CHI Color Master Factory mašina taip pat yra nekenksminga aplinkai bei sumažina atliekų kiekį net 30 procentų.

O be visa to, ši plaukų dažų maišymo bei dažymo formulių kūrimo mašina buvo sukurta CHI® koloristikos genijaus Dr. Farouk Shami ir LG H&H geriausių inžinierių komandos, kurie sujungė savo ilgametę patirtį, žinias ir naujausias technologijas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.